sso

Vaše izkušnje s svežimi sadnimi in zelenjavnimi sokovi

Če vam je katera izmed zgodb všeč, vas prosimo, da glasuje zanjo. To bo trajalo le nekaj sekund, bo pa vsekakor razveselilo avtorja zgodbe. Hvala!

Nakup

Ze nekaj dni doma brskamo in iscemo sokovnik, ki nam bo v veselje in ne v jezo, kot vsi dosedaj. Kup umazanije, ostankov, ciscenja za pozirek soka. Tole je videti cisto nekaj drugega in upam da smo nasli kar iscemo.
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Natalija

Zdravi sokovi

Sem tik pred nakupom svojega sokovnika. Do sedaj sem uporabljala prijateljevega in zdravi sokovi so me prepričali, da je nakup sokovnika naložba v zdravje.. Pozna kdo boljšo naložbo? Jaz ne!
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Polona

Lažja in bolj zdrava

Zaradi vse večjih zdravstvenih težav sem bila primorana nekaj spremeniti v svojem življenju. Odločila sem se za malo več gibanja in 21-dnevni post s sadnimi in zelenjavnimi sokovi. V tem času se mi je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo, imam veliko več energije in 10 kg manj. Pri tem mi je bil sokovnik v veliko pomoč.
Sokovi so všeč vsem družinskim članom in ga pridno uporabljamo.
Otroci obožujejo tudi sveže pripravljene domače testenine.
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Nataša

Živa hrana

Iz zdravstvenih razlogov sem še dolgo odločala za nakup sokovnika. Želela sem sokovnik pri katerem bi bil izkoristek čim večji. Potrebovala sem ga zaradi odločitve za post in s tem za čiščenje telesa. Z nakupom sem zadovoljna.
Andreja
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Andrejka

KVANTNA MEHANIKA IN SVEŽI SOKOVI

Tudi jaz sem začel razmišljati o svojem življenju, ko sem dobil maligni melanom. 5 krat se je ponovil in še le petič mi je postalo jasno, da moram temeljito spremeniti odnos do svojega zdravja. Postal sem vegan in jem v glavnem presno sadje in zelenjavo. Sokovi so ključni, saj ko si bolan nimaš dovolj encimov in mikroelementov. Ampak, ta moj mehanicistično odnos do telesa se je bistveno spremenil, ko so mi se odprla vrata v kvantno mehaniko. Dejansko smo vsi mi nesnovni in smo frekvence. Naših 5 bilionov celic komunicira s frekvencami in zato delujejo tako usklajeno. Vnos procesirane in ne sveže hrane povzroča motnje v delovanju organov in dejansko spreminja frekvence specializiranih celic posameznih organov. Zato je najboljši vnos svežega sadja, zelenjave in svežih olj, ki so polna "prane" ali "oblakov fotonov" (eno in drugo nam pošilja Sonce). Zato je takšno sadje, zelenjava ali olje, "živo" in izboljšuje usklajevanje med celicami, saj jim omogoča povrnitev na "zdravo frekvenco". Vsak dan porabim 2 kg sveže zelenjave in sadja, da naredim svež korenčkov sok z jabolko, solato, pomarančo, limono ali rdečo peso... Brez sokovnika bi vsak dan zelo težko pojedel takšne količine sveže zelenjave ali sadja. Prav tako pripravljam sveže laneno olje, ki je velik vir fotonov.
Prav, zato sem se pred leti odločil za nakup sokovnika in mi ni žal. Zdrav sem in vitalen!
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Darko

Glasujte za to zgodbo

Avtor:
Zapri okno
Skupaj 21 zgodb
###message