###message

Vaše izkušnje s svežimi sadnimi in zelenjavnimi sokovi

Če vam je katera izmed zgodb všeč, vas prosimo, da glasuje zanjo. To bo trajalo le nekaj sekund, bo pa vsekakor razveselilo avtorja zgodbe. Hvala!

Sana by Omega EUJ-606

Sana sokovnik sem prvič preizkusila pri moji prijateljici, kjer sem se preprosto navdušila. Sok je preprosto enkraten. Sedaj sem se za nakup odločila tudi sama. Prepričana sem, da mi ne bo žal! Je preprost za čiščenje in kar je najpomembneje, sok je res kvaliteten.
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Monika

Mešalnik Vitamix

Že kar nekaj let uporabljam mešalnik Vitamix , katerega sem kupila na kredit. Nikoli do sedaj nisem obžalovala tega nakupa. Dnevno ga uporabljam za mešanje raznik sokov in zelenjavnih juh. Ker pridelam dosti ekološke zelenjave sem tudi velik potrošnik le te. Vse kar ne uporabim sveže pa posušim v sušilniku. Zato sem si hkrati še kupila posodo za suho blendanje razne zelenjave, žit in oreščkov. Iz sestavin naredim domačo mešanico začimb za juho in ostale jedi, katere so veliko bolj okusne, ker so jedi začinjene z ekološko zelenjavo. Če bi se mi mešalnik pokvaril, bi brez razmišljanja kupila spet takšnega, kajti je razred zase. Priporočam nakup Vitamiksa, ker vam ne bo žal.
Lidija
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Lidija

Nakup

Ze nekaj dni doma brskamo in iscemo sokovnik, ki nam bo v veselje in ne v jezo, kot vsi dosedaj. Kup umazanije, ostankov, ciscenja za pozirek soka. Tole je videti cisto nekaj drugega in upam da smo nasli kar iscemo.
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Natalija

Zdravi sokovi

Sem tik pred nakupom svojega sokovnika. Do sedaj sem uporabljala prijateljevega in zdravi sokovi so me prepričali, da je nakup sokovnika naložba v zdravje.. Pozna kdo boljšo naložbo? Jaz ne!
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Polona

Lažja in bolj zdrava

Zaradi vse večjih zdravstvenih težav sem bila primorana nekaj spremeniti v svojem življenju. Odločila sem se za malo več gibanja in 21-dnevni post s sadnimi in zelenjavnimi sokovi. V tem času se mi je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo, imam veliko več energije in 10 kg manj. Pri tem mi je bil sokovnik v veliko pomoč.
Sokovi so všeč vsem družinskim članom in ga pridno uporabljamo.
Otroci obožujejo tudi sveže pripravljene domače testenine.
Pokaži celo zgodbo Skrij celo zgodbo
Avtor: Nataša

Glasujte za to zgodbo

Avtor:
Zapri okno
Skupaj 23 zgodb