O nas

Vse, ki delujemo pod znamko EUJUICERS.COM združuje skupna misija: da s svojim znanjem in izkušnjami služimo Vam, našim strankam, da Vam ponudimo najboljše sokovnike in druge aparate za pripravo zdrave hrane, optimalno prilagojene Vašim individualnim potrebam in pričakovanjem.

Upamo, da bomo preko te spletne strani lahko dosegli svoje poslanstvo in da boste našli izdelke, ki Vam bodo pomagali k odličnemu zdravju, Vašemu življenja pa dodali nekaj izrednega, odličen okus in zdrav sok!

Radi delamo to, kar delamo in verjamemo, da to delamo kolikor dobro le moremo.
Ne glede na to kako stiskate sok, na roke ali s sokovnikom iz najbližje elektro trgovine, vedite, da smo tu za vas.

Vsi poznamo občutek zmedenosti, ko prebiramo preglede sokovnikov in ocene na internetu. Včasih dobimo občutek, da so nekateri aparati prišli naravnost iz nebes. Nekateri prodajalci nam ponujajo čudeže in trdijo, da so njihovi aparati najboljši. Ljudje po naravi ne želimo biti zmedeni, zato iščemo neodvisno mnenje in ocene kupcev. Ravno to smo naredili za vas, zahvaljujoč našemu neodvisnemu pristopu. Naš odnos do strank ni klasičen podjetje-stranka, pač pa je prijateljski.

Na teh straneh boste našli veliko pregledov sokovnikov, ki jih mi ne tržimo pač pa smo jih testirali za vas. Zahvaljujoč naši strasti za zdravo prehranjevanje in sočenje lahko dobite celotno sliko in vse informacije, ne da bi vas zavedli prodajalci čudežev.

Od kar smo začeli z dobro znanim in legendarnim sokovnikom Champion v letu 1992, se je v svetu sokovnikov veliko stvari spremenilo. Na trgu se je pojavilo veliko novih aparatov. Nekateri med njimi so bili dobri in so se obdržali, drugi pa so bili pozabljeni tako hitro, kot so se pojavili. Naša ponudba se nenehno spreminja, ker neprenehoma iščemo nove sokovnike in jih primerjamo z ostalimi.

Naš namen je, da Vas spodbudimo, ja točno Vas za računalnikom, da začnete s sočenjem zaradi vašega zdravja. Ko se boste počutili dobro, bo vaše življenje postalo lepše. Mi vemo, da sočenje spremeni življenje, ker se s tem ukvarjamo že dolga leta.

Lepo je, če si specialist za določeno področje in lahko nudiš koristne nasvete.

 

Naše prednosti

15 dnevno poskusno testiranje

V primeru, da aparat ni ravno tisto, kar ste iskali, vam nudimo možnost zamenjave z drugim. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali poiskati ustrezni aparat. Po 15 dnevnem testiranju aparata vam, v kolikor niste popolnoma zadovoljni, nudimo tudi garancijo vrnitve denarja... brez vprašanj.

Zagotovljene najnižje cene

Ali ste našli ugodnejšo ponudbo? Obvestite nas in ponudili vam bomo še boljšo ceno. Edini pogoj je, da mora aparat biti na zalogi in pripravljen za transport tako, da je jasno, da je aparat mogoče dobiti. Ne konkuriramo pa cenam za aparate, ki niso na zalogi, nedobavljivi, ponujeni na dražbah ali izven Slovenije.

Ekspresna dostava do vaših vrat

Aparate dostavljamo po celotni Evropi. V državah, kjer imamo partnerje, so dostave brezplačne. Za druge države, kjer nimamo partnerjev, prosimo, da obiščete poglavje Dostava, kjer boste našli informacijami glede plačil in dostave. V primeru, da se zanimate za naše aparate nas prosim obvestite, sporočite vaš naslov in kateri aparat želite naročiti.

Pomoč preko telefona in e-pošte

V kolikor potrebujete kakršenkoli nasvet ali pa bi se radi posvetovali z nami, nas prosim obvestite. Tukaj smo za vas, da z vami delimo naše dolgoletne izkušnje. Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca spodaj, e-pošte: si@eujuicers.com ali telefona +386 (0)59 021 700 (vsak delovnik od 9:00 do 19:00).

Brezplačen doživljenjski servis

Brezplačen doživljenjski servis pomeni, da za določene artikle nudimo servisne storitve brezplačno. V primeru, da je garancija za aparat že poteklo, bo edini strošek za vas predstavljal rezervni del.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 60€ vam ponujamo brezplačno dostavo v primeru, da se odločite za dostavo GLS. V primeru Pošte Slovenije zaračunamo razliko v ceni poštnine, ki je 1,3€.

 

Načini plačil

 • Z gotovino (samo v trgovini EKO365)
 • Predračun
 • S plačilnimi karticami (samo v trgovini EKO365)
 • Plačilo na obroke s kreditnimi karticami preko POS terminala (samo v trgovini EKO365)
 • Po povzetju

Z gotovino (samo v trgovini EKO365):

Plačilo z gotovino se izvede ob osebnem prevzemu blaga. Gotovina je pri nas še vedno najbolj priljubljeno plačilno sredstvo. :-)

Predračun:

Po prejemu potrditve naročila bomo začeli z obdelavo vašega naročila. Ponovno bomo preverili stanje zalog in vam preko elektronske pošte poslali predračun z navodili za vplačilo. V primeru, da je naročilo izvedeno izven delovnega časa, lahko pričakujete predračun naslednji delovni dan. Naročilo bo obdelano takoj po prejemu vašega nakazila o čemer boste prejeli obvestilo po elektronski pošti. V kolikor je blago na zalogi in je vplačilo izvedeno do 11:00 ure, bo pošiljka oddana še isti dan. V primeru, da blago ni na zalogi boste poleg predračuna prejeli tudi obvestilo o predvidenem datumu dostave.

S plačilnimi karticami (samo v trgovini EKO365):

 • Maestro
 • BA MAestro
 • Visa

Plačilo na obroke s kreditnimi karticami preko POS terminala (samo v trgovini EKO365):

 • Mastercard (izdajatelj NLB d.d.)
 • Visa (izdajatelj NLB d.d.)
 • Karanta (izdajatelj NLB d.d.)
 • Diners Club

Za blago do vrednosti 500€ omogočamo nakup na 3 obroke, nad 500€ pa na 6 obrokov.

Po povzetju:

Plačilo po povzetju je najhitrejši način za dostavo blaga na vaš naslov, ker ni potrebno čakati prejem vašega nakazila na naš račun. Plačilo boste izvedli ob prejemu pošiljke. V kolikor je blago na zalogi in je naročilo izvedeno do 11:00 ure, bo pošiljka oddana še isti dan. Zalogo lahko preverite na spletni strani. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi nas kontaktirajte in vam bomo sporočili točen dobavni rok.


Dobavni rok, dostava in prevzem

Dobavni rok:

Čeprav imamo večino izdelkov ves čas na zalogi, se lahko kljub temu zgodi, da zaradi večjega povpraševanja po določenem izdelku le tega ne bo več na zalogi. V tem primeru boste prejeli obvestilo, v katerem vas bomo obvestili o dobavnem roku in vas prosili za potrditev, če je novi dobavni rok sprejemljiv za vas. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi nas kontaktirajte in vam bomo sporočili točen dobavni rok.

Dostava:

Da bi naročene artikle dostavili čimprej do Vas, smo se odločili za najbolj optimalno paketno dostavo. S Pošto Slovenije in GLS-om imamo sklenjene pogodbe kar za Vas pomeni, da lahko dostavo blaga pričakujete že naslednji dan. Obe dostavni službi namreč zagotavljajo, da večina pošiljk prispe do naslovnika v roku 24 ur. V najslabšem primeru boste pošiljko dobili v roku 48 ur. Pri tem nudi Pošta Slovenije dostavo tudi ob sobotah. Obe dostavni službi izvajata dostavo paketov v dopoldanskem času. V primeru, da se odločite za Pošto Slovenije in v kolikor v času dostave ne boste prisotni na naslovu, ki ste ga navedli v naročilu, lahko pošiljko prevzamete na najbližji Pošti. V primeru, da se odločite za dostavo pri GLS-u, vas bo kurir še pred dostavo kontaktiral preko SMS-a in se boste dogovorili kdaj in kje želite prevzeti blago. Če paketa ni mogoče dostaviti na naveden naslov za dostavo, dostavljavec pusti obvestilo s telefonsko številko, da se lahko dogovorite za ponovno dostavo. Ob naročilu lahko izbirate med dvema opcijama: dostava Pošta Slovenije ali dostava GLS.

Stroški dostave (za nakup pod 60€*):

Stroški dostave:
Plačilo po predračunu (dostava GLS): 4.5 EUR
Plačilo po povzetju (dostava GLS): 4.5 EUR
Plačilo po predračunu (dostava Pošta Slovenije): 5.8 EUR
Plačilo po povzetju (dostava Pošta Slovenije): 5.8 EUR

*V primeru, da je znesek nakupa nad 60€ je poštnina brezplačna preko dostavne službe GLS. V primeru Pošte Slovenije zaračunamo razliko v ceni poštnine, ki je 1,3€.

Osebni prevzem blaga

Blago lahko prevzamete tudi osebno na naslovu trgovine Center EKO365:
AMPROJ d.o.o.,
Runkova 2,
1000 Ljubljana

Oglejte si še lokacijo Centra EKO365 z aplikacijo Google Street View

Osebni prevzem v trgovini EKO365 je najhitrejši in najenostavnejši prevzem blaga, pri tem pa nimate nobenih dodatnih stroškov.

Hkrati se lahko na lastne oči prepričate v kvaliteto artiklov, ki jih lahko najdete samo v naši trgovini.

Za osebni prevzem v trgovini prosimo, da počakate na potrditveno e-pošto, v kateri vas bomo obvestili, da je blago pripravljeno za prevzem ali pa nas predhodno pokličete.

Prevzem je možen od ponedeljka do četrtka med 9. in 19. uro.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, smo vam na voljo vsak delavnik med 9. in 19. uro, preko telefona: 059021700 ali preko elektronske pošte: si@eujuicers.com

Kontaktni obrazec

EUJUICER.SI

AMPROJ, d.o.o.
Runkova 2,
1000 Ljubljana,
Slovenija

Fiksni tel.: 059021700
Mobilni tel.: 041380805
E-pošta: si@eujuicers.com

TRGOVINA IN SERVIS:

EUJUICERS.SI
AMPROJ, d.o.o.
Runkova 2,
1000 Ljubljana,
Slovenija

DELOVNI ČAS 
pon., tor., sre. in čet. od 9:00 do 19:00,
pet., sob., ned. in prazniki zaprto

Podatke o delovnem času trgovine lahko
preverite tudi na spletni strani: odpiralni časi