sso
###message

Deli svojo zgodbo - pravila in pogoji

Deli svojo zgodbo - pravila in pogoji

Kot kupci EUJUICERS in naši oboževalci, nenehno delite vaše izkušnje s sokovniki z nami, kar zelo cenimo. Ob tej prilike se vam še enkrat iskreno zahvaljujemo za vaš trud, hvala! Z novo spletno stranjo smo za vas pripravili novost. Omogočili smo vam, da svojo izkušnjo delite tudi z ostalimi, ki takšne izkušnje še ne poznajo. Vaše izkušnje bodo prav gotovo spodbudile druge ljudi, da tudi sami začnejo bolj zdravo živeti. Vaše izkušnje so tudi vzpodbuda za nas, da nadaljujemo s svojim delom zato smo pripravljeni, da vas za to tudi nagradimo.

Zelo enostavno

Kakšne so vaše izkušnje s sokovi? Se počutite bolje? Ali vam sokovi pomagajo, da spremenite svoj življenjski slog? Ste izgubili kaj teže? Ali imajo vaši otroci radi sveže sokove? Kateri so jim najbolj všeč? Napišite karkoli*! Če je drugim vaša zgodba všeč in vam podarijo svoje glasove, je velika verjetnost da vas bomo nagradili z 49 EUR!

Pravila

Vsak prvi dan v mesecu, bomo prešteli vse glasove in avtor zgodbe z največjim številom glasov bo nagrajen. Zgodba mora doseči najmanj 5 glasov ter za podelitev nagrade potrebujemo vsaj tri zgodbe. Če je zmagovalec kupil sokovnik od nas v zadnjih 6 mesecih, vrnemo 49 EUR **. V primeru, da je bil sokovnik kupljen pri drugem trgovcu, ali pa je bil kupljen pred več kot šestimi meseci, ali pa se je sočilo s starejšim modelom, dobi nagrajenec bon v isti vrednosti, ki se lahko izkoristi pri naslednjem nakupu na www.eujuicers.si. Boni veljajo za obdobje 6 mesecev, tako da jih lahko koristijo kot darilo tudi vaši prijatelji ali sorodniki!

 

Sodelujte in ''delite svojo zgodbo'', veselimo se, da vas nagradimo!

* EUJUICERS.SI ima pravico odstraniti zgodbo, ki ne izpolnjuje pogojev nagradne igre. Mi ne sprejemamo ocen sokovnikov ali naših storitev v nagradni igri. Za ta namen lahko uporabite komentarje na strani izdelka.

** če je cena vašega kupljenega sokovnika manjša od 49€ vam bomo povrnili samo ceno sokovnika.