Pravi sokovnik s funkcijo "nastavi in pozabi". Samo napolnite 2-litrski vrč s sestavinami, zaženite sokovnik in se ukvarjate z drugimi opravili. Vakuumsko shranjevanje ohranja sok svež in hranljiv do 3 dni.
Samodejno vstavljanje
Zakaj bi ročno nalagali vsako sestavino, če to namesto vas lahko naredi sokovnik? Preprosto napolnite veliko 2-litrsko posodo za samodejno vstavljanje z najljubšimi sestavinami, vklopite sokovnik in se ukvarjate z drugimi opravili. Sistem z dvema reziloma sortira, razreže in dovede pridelke v sokovnik, vi pa lahko počnete druge stvari. S krožno odprtino v pokrovu lahko dodajate druge sestavine, ne da bi odprli pokrov.
Vakuumsko shranjevanje
Sani 878 je priložena 1500-mililitrska vakuumska posoda za sok. Sok ohranite svež in okusen do 3 dni, ne da bi zaradi oksidacije izgubili hranilne snovi. Preprosto pritrdite pokrov in s priloženo črpalko izpraznite zrak iz posode. Če uporabljate 500 ml zelenega soka na dan, lahko naredite sok, ga nato vakuumsko zaprete in bo dovolj soka za naslednje tri dni. Zakaj bi sok iztisnili vsak dan, če lahko to storite dvakrat na teden? V pokrov je vgrajen priročen koledar, da veste, koliko časa morate sok shranjevati.
Posoda za pulpo iz nerjavečega jekla
Kozarec za pulpo iz poliranega nerjavečega jekla, ki je sam po sebi umetniško delo, je tudi praktičen. Prvič, ima veliko večjo prostornino kot majhne plastične posode za pulpo, ki so priložene drugim sokovnikom. To pomeni, da se po končanem sočkanju ne boste vrnili k sokovniku in našli prepolne posode za pulpo, iz katere bi se pulpa padla na delovno površino. Drugič, če želite pulpo shraniti za kekse, pecivo ali suhe krekerje, je za to najboljše nerjaveče jeklo za prehrano.
Priložena so tri cedila
Večini vertikalnih sokovnikov je priloženo samo eno cedilo. Sana 878 ima tri priložena cedila za večjo vsestranskost.
- Fino cedilo: Uporablja se za pridobivanje največjega soka iz večine sadja in zelenjave. Na stotine mikroperforacij v situ iz nerjavnega jekla zagotavlja optimalno količino sile stiskanja, s čimer dobite najčistejši možni sok.
- Grobo cedilo: Za mehkejše sadje, kot so ananas, jagodičevje in mehka jabolka, ki lahko zamašijo fini sokovnik, ima grobo sito večje luknje za manjši pritisk in bolj gladko stiskanje soka. Prav tako je idealno, če imate raje bolj kašast sok.
- Sito za sorbet: V tem primeru lahko zmešate zamrznjene banane z jagodičevjem, mangom, tropskim sadjem in drugim. Z zamrznjenimi breskvami pripravite gladek breskov sorbet. Zmešajte jagodičevje za okusen zamrznjen sladoled. Možnosti so neskončne.