Recept za bučkih sok - čudovit okus jeseni
Sladke buče so odlične za sočeje. To pa je naš najljubši recept.
Puščanje soka: odlično gre!
Kako sočiti bučo
- Hokaido buče so najboljše za sočenje, saj imajo naravno sladkobo in visoko vsebnost soka.
- Prerežite bučo na pol in odstanite semena. Z nožem odrežite stran kožo in razrežite bučo na manjše rezine, ki jih lahko vstavite v odprtino za vsavljanje vašega sokovnika.
- Buče lahko sočite v vseh tipih sokovnika.
- Če uporabljate centrifugalni sokovnik popijte sok takoj po sočenju, saj lahko oksidira.
- Če uporabljate sokovnik z nizkimi obrati, ga lahko hranite v hladilniku do 48 ur.
Sestavine
- 1 manjša buča, olupljena in brez semen
- 3-4 jabolka
- 1/2 čajne žličke vanilijevega ekstrakta
- 1/4 čajne žličke cimeta
Navodila
- Izmenično sočite rezine buče in jabolka
- Dodajte vanilijev ekstrakt in cimet
- Dobro premešajte
VIDEO: Surovi bučni sok
Oglejte si recept tukaj, skupaj z nekaj nasveti za sočenje buč.
Sokovnik v videu: Sana 727 Supreme
Sana Supreme 727
- Najnaprednejši počasni sokovnik na trgu
- Motor s spremenljivo hitrostjo omogoča sočenje trše zelenjave, mehkega sadja in listnate zelenjave.
- Nastavek za mletje omogoča izdelavo masla iz oreščkov, sorbeta, mandljevega napitka in predelavo hrane pri nizkih obratih.
- Hitro čiščenje v manj kot dveh minutah
Objavljeno:
25.
November
2021