###message

Filtrirana voda na poti

Sanin najnovejši izdelek nas je nekoliko presenetil

Sana stainless steel open red
Sana stainless steel open red

Naša prva steklenica iz nerjavečega jekla

Danes se mnogi ljudje skušajo izogniti uporabi plastenk. Zato imamo raje steklenice iz stekla. Vendar je steklo krhko, zato nas veseli, da je podjetje Sana predstavilo steklenico za vodo (in sokove), izdelano iz nerjavečega jekla 18/8, primernega za živila. To je morda kar idealna steklenica za prenašanje tekočin, saj je močna, izredno lahka, enostavna za čiščenje in ima dovolj široko grlo, da lahko vanjo stresete ledene kocke. Njen največji adut pa je filtrski vložek. Pri naših testih smo opazili izboljšan okus vodovodne vode, saj vložek zadrži kemikalije, kot je klor.

Sana stainless steel bottle expanded view
Sana stainless steel bottle expanded view

Filtriranje po vaših željah

Filtrirno steklenico Sana lahko uporabljate s filtrom ali brez. Priložen je filtrski vložek iz kokosa in aktivnega ogljika s stopnjo filtracije NSF42. To v bistvu pomeni, da iz vodovodne vode odstrani slab okus in vonjave. Opcijsko lahko dodate še antimikrobni filter, zasnovan za eliminiranje bolezenskih mikroorganizmov, kot so denimo bakterije. Posebna prednost filtra je, da je zlahka odstranljiv, zato lahko v steklenici mimogrede shranite sveže iztisnjeni sok ali pa ga vzamete s seboj na pot.

Plastic bottles garbage
Plastic bottles garbage

Okolju prijazno

Količina odpadne plastike v oceanih je dosegla alarmantne količine. Upamo, da bodo izdelki, kakršen je steklenica za vodo Sana, vsaj nekoliko omilili ta problem. Filtrski vložek je sicer izdelan iz plastike, vendar lahko prefiltrira 300 litrov vode. En vložek torej nadomesti 600 pollitrskih plastenk z vodo.

The Sana stainless steel filtration bottle comes in red or black. You can see it here.

Sana Stainless Steel filtration bottle

Objavljeno: 11. Oktober 2019