liloan
Že od kar pomnim se borim z aknasto kožo. Obdobje pubertete je bilo zame najhujše obdobje, polno nesamozavesti in solz. Sošolci so me zbadali, da imam obraz kot avtomobilska guma. Obiskala sem nešteto kozmetičnih salonov, poskusila različne nege, terapije proti aknasti…
Katka
Moja zgodba.
Ni kratka in jedrnata, pa bi lahko bila, če bi pred enim letom poznala zdravilne lastnosti, ki jih nudi narava v kombinaciji s popolno napravo sokovnika Sana Juicer.

Začelo se je z oteklinami / angioedemi. Oteklina na stopalih, potem na rokah, pa na ustnicah,…
Grega
Bilo je po novem letu, ko sva z ženo začela razmišljati o nakupu sokovnika. Glavni razlog je bil najin leto in pol stari sin. Pišem z ženo, čeprav sploh nisva poročena. Ne morem reči, da sem upal, da me bo vzela, če kupim sokovnik, a kljub temu sem se odločil za…

Vaše izkušnje

Reference

Sokovnik Z-Star 610

Sokovnik Z-Star 610 je odličen pripomoček za stiskanje sokov iz zelene listnate zelenjave. Izkoristek je zares neverjeten, pulpa pa suha kot poper! Težave mu ne predstavljajo niti nekoliko bolj vlaknate divje zeli (kopriva, dežen, regačica,...), saj je izredno robusten. Solidno soči tudi drugo zelenjavo (korenček, rdečo peso, koromač,...) - še posebej v kombinaciji z listnato, ki poskrbi, da se ustvari potreben pritisk in poveča izkoristek.

več

Moj boj proti migreni

Začelo se je leta 2000, ko sem prišla v Ljubljano in začela študirati. Glavobole sem najprej imela na tri tedne, nato na vsakih 14 dni, potem 10 dni, en teden, na koncu že na vsake 5 dni. Govorili so mi, da je to zaradi stresa in študija. Kot pravi perfekcionist, sem se za študij zelo dobro pripravljala in se tudi zelo zavzemala za izpite. Zato so mi govorili, da se preveč sekiram in da to ni dobro za moje zdravje. Temu nikakor nisem verjela, saj so študentska leta eno izmed lepših obdobij v življenju in vsekakor ne tako stresna, da bi mi povzročala vse te težave.

več