rado
Že dalj časa sem si želel malo boljši sokovnik,ko pa je zbolela moja sestra za rakom sem se odločil za nakup.Tudi sam sem imel težave z bolečinami in rano na želodcu zato sem si pričel pripravljati sveže sokove iz doma pridelanega sadja in zelenjave.Že v malem so težave …
apolonija
Ne morem več živeti brez blenderja :)
Moja zgodba se je pričela 3, 4 leta nazaj..., iz nobenih zdravstveno resnih razlogov, kot jih ima marsikdo, ki je pač primoran spremeniti način življenja...temveč zgolj iz radovednosti .... Poskus smitija tu , poskus smutija tam...…
urska aksru
Naša revolucija se je začela kmalu po rojstvu tretjega otroka. Ko se nekaj zgodi tvojemu otroku si pripravljen premikati gore.
Pri starosti 3 mesecev je doživel sindrom smrti v zibelki. Samo mamin ( moj ) deveti čut ga je rešil, saj se je to zgodilo ob 1h ponoči. Zveče…

Vaše izkušnje

Izjava o omejitvi odgovornosti

Izjava o omejitvi odgovornosti

Pri uporabi tega spletnega mesta veljajo naslednje omejitve odgovornosti:

EUJUICERS.COM je zelo pozorno pripravil vsebino te spletne strani. Informacije in gradiva, ki jih vsebuje ta spletna stran, EUJUICERS.COM nudi v dobri veri. Nekatere informacije in gradiva so pripravljena na podlagi javno dostopnih informacij in drugih virov, za katere se verjame, da so zanesljivi.

Vse informacije in gradiva na tej spletni strani so vam ponujeni kot splošne informacije in samo za splošno uporabo in ne predstavljajo nikakršnega nasveta ali priporočila (profesionalnega ali kakšnega drugega). Ni se vam potrebno opirati na kakršnekoli informacije in gradiva na tej spletni strani pri sprejemanju odločitev ali odlašanju z odločitvijo v zvezi z zdravjem ali poslovanjem ali drugih odločitev.

EUJUICERS.COM ne jamči za točnost ali veljavnost informacij in gradiv na tej spletni strani.

Do te strani dostopate (vključno z uporabo vseh informacij in gradiv na njej) popolnoma na lastno tveganje. EUJUICERS.COM v nobenem primeru ne prevzema nobene odgovornosti. Zlasti pa EUJUICERS.COM ne prevzema nobene odgovornosti za neposredne, posredne, posebne in kakršnekoli druge posledične škode (vključujoč brez omejitev izgubo dobička, zdravja, pričakovanega prihranka, prihodka, podatka, dobrega imena ali pogodbe), ki nastanejo iz kakršnegakoli razloga, zaradi uporabe informacij ali gradiv, pridobljenih posredno ali neposredno s te spletne strani.

EUJUICERS.COM si pridržuje pravico do sprememb in popravkov kateregakoli dela vsebine te spletne strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Ta spletna stran lahko nudi pripomočke, vključujoč (brez omejitve) obrazce za povratne informacije in elektronsko pošto, klepetalnice in forume za diskusije (interaktivne ali drugačne), ki vam omogočajo, da posredujete povratne informacije o tej spletni strani ali kakšnih drugih vprašanjih, in katera omogoča da vi in drugi uporabniki medsebojno komunicirate, si izmenjavate mnenja in pošto, posredujete ali pošiljate informacije, podatke in druga gradiva. Teh pripomočkov ni dovoljeno uporabljati za hranjenje, razmnoževanje, posredovanje, sporočanje ali sprejemanje kakršnihkoli žaljivih vsebin. Pri tem se ne upošteva dejstvo ali se zavedate žaljive vsebine.
"Žaljive vsebine" so vsako gradivo, podatek, slika ali informacija, ki:

(1) krši zakon, predpise, pravila obnašanja ali politiko sprejemljive uporabe;
(2) ali je žaljiv, nedostojen, obrekljiv, obscen ali grozeč, ali na drug način žaljiv;
(3) ali krši zaupnost, avtorske pravice ali druge pravice intelektualne lastnine, pravico do zasebnosti ali drugih pravic neke tretje osebe;
(4) ali navaja ali predstavlja reklamo za storitve investiranja ali nudi nakup in/ali prodajo investicij. EUJUICERS.COM ne prevzema odgovornost za kakršnokoli žaljivo vsebino, ki se objavi, posreduje, pošlje ali sporoči preko te spletne strani.

Z uporabo te spletne strani soglašate , da EUJUICERS.COM lahko uporablja vse informacije in gradiva, ki so objavljeni, shranjeni, posredovani ali sporočeni preko teh pripomočkov in to na kakršenkoli način, ki ga EUJUICERS.COM izbere. Soglašate tudi, da EUJUICERS.COM lahko kadarkoli odstrani, izbriše ali cenzurira vse informacije in gradiva na tej spletni strani, vključno s tistimi, katere ste vi ali kakšna tretja oseba objavili, posredovali, poslali ali sporočili, in to brez predhodnega obvestila vam ali tretji osebi, kar posebej velja za žaljive vsebine. Soglašate, da EUJUICERS.COM lahko arhivira in hrani informacije in gradiva, katere ste vi objavili, posredovali, poslali ali sporočili na tej spletni strani in da, na zahtevo regulatornih organov ali policije, istim omogoči dostop do takih informacij in materialov. Mogoče boste ugotovili, da se na tej spletni strani nahajajo povezave do ali z druge spletne strani (spletnih strani) preko hiperbesedil ali drugih računalniških povezav. EUJUICERS.COM nima nadzora nad vsebino teh povezanih strani in zanjo ne prevzema odgovornosti. Te povezave so dane zaradi vašega ugodja. Mi ne jamčimo za vsebino teh povezanih spletnih strani.

EUJUICERS.COM izključuje vse garancije, izražene ali nakazane, v največjem zakonsko dovoljenem obsegu, ki se nanašajo na informacije in gradiva na tej spletni strani. Če se odločite, da nam posredujete podatke o sebi, EUJUICERS.COM lahko te informacije uporabi za pošiljanje elektronske ali navadne pošte s podrobnostmi o EUJUICERS.COM ali nekih drugih informacij, za katere EUJUICERS.COM meni, da bi vas lahko zanimale. Če ne želite da EUJUICERS.COM te informacije uporablja na takšen način, vas prosimo, da se obrnete na nas (elektronski naslov si__at__eujuicers.com). Ta izjava o omejitvi odgovornosti se ureja in razlaga v skladu z zakoni Evropske unije. Če se za katerokoli določilo te izjave o omejitvi odgovornosti ugotovi, da je nezakonito, neveljavno ali iz katerega koli razloga neizvršljivo, se tako določilo šteje za izločeno i ne vpliva na veljavnost in izvršljivost katerega koli drugega določila.

Zakon o varstvu podatkov 1998.

Informacije, pridobljene preko spletne strani, bo EUJUICERS.COM zadržal v bazi podatkov in bodo uporabljane za posodabljanje našega arhiva in kontakte z vami v zvezi z informacijami o pomembnih pobudah, storitvah in priložnostih, za katere menimo, da bi vas utegnile zanimati. Vaši podatki bodo varno shranjeni in ne bodo posredovani nobeni drugi organizaciji. EUJUICERS.COM je kontrolor podatkov za vaše informacije. Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s tem, se prosimo obrnite na si__at__eujuicers.com.